De Publieksprijs 2017

Adriana Hoogenboom Publieksprijs                                 voor het TRIO NYNKE FAHNER

De aanwezigen in de Grote Kerk van Epe hebben tijdens de finale van                                         “You’ve Got talent ” op 20 januari 2017, het Trio Nynke Fahner beloond met de “Adriana Hoogenboom Publieksprijs 2016″.  Dit trio uit Kampen bestaat uit: Nynke Fahner-viool, Suzanna Broekhuizen-fluit en David Zielman op de vleugel. Deze drie jonge musici uit Kampen speelden een aandoenlijk mooie uitvoering van: Opus 51 Pastorale & Opus 52 Nocturne – Hillmann.

De concurrentie was groot. Iedereen was het er over eens dat het muzikaal talent erg hoog is bij deze finale van het jaarlijkse talentenfestival. Voor de  jury van deskundigen op diverse gebieden van zang en muziek was het een lastige taak de uiteindelijke winnaars in de drie categorieën aan te wijzen. Het aanwezige publiek kon door middel van stemming via SMS haar voorkeur uitspreken. Die voorkeur ging naar het Trio Nynke Fahner.

De vertegenwoordiger van de Adriana Hoogenboom stichting  de sponsor van deze publieksprijs, mocht de plaquette die bij de prijs hoort uitreiken. De bronzen  plaquette stelt een antiek Grieks theater voor dat daarmee verwijst naar de wortels van het theateroptreden zoals dat heden ten dage nog steeds plaatsvind. Alhoewel de prijs bestaat uit een geldbedrag en één plaquette zal er een uitzondering worden gemaakt voor deze drie musici; zij krijgen er elk een!

Talentenjacht “You’ve got Talent” in de grote kerk in Epe – © Fotografie: Martin Hogeboom

Met dank aan Martin Hogeboom dé fotograaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *